![](http://2.bp.blogspot.com/-9cFj6L2mTWw/UhX1qWYx6iI/AAAAAAAAAxc/gpLNjYKXNOk/s320/C360_2013-08-22-13-06-45-939.jpg)
Pokud ale vaříte pravidelně, parmezán a těstoviny se doma vždycky najdou.
Zkuste šáhnout po bylinkách! Taková šalvěj není dobrá jen na čaj, věřte mi. A co víc, budete příjemně překvapeni. Nejen časem stráveným v kuchyni!
Ingredience, nechám na vás, záleží na počtu osob:
- těstoviny ideálně nudle, ale můžou být i špagety
- máslo
- šalvěj ideálně čerstvá, ale i sušená je naprosto ok
- nastrouhaný parmezán
- pepř a sůl podle chuti
1. Těstoviny uvařte dle návodu.
2. V pánvičce nebo hrnku rozehřejte máslo, až bude mít pěkně nazlátlou barvu, přihoďte šalvěj /na jednu porci tak 4-5 lístků/ a buď nalejte na těstoviny nebo je naopak nasypte na máslo. Promíchejte.
3. Na závěr posypte parmezánem, dle chuti opepřete a osolte.
![](http://4.bp.blogspot.com/-ngjyH3Z4Hvk/UhX5lWsUyLI/AAAAAAAAAx4/pxeNnaxhhVA/s1600/C360_2013-08-22-13-07-17-071.jpg)
Žádné komentáře :
Okomentovat